[Video] Pintu Kaca Balai Polis Buka Sendiri Cetus MisteriMELAKA – Kejadian aneh apabila sebuah pintu kaca di Balai Polis Banda Hilir di sini yang terbuka sendiri sebagaimana dirakam menerusi kamera litar tertutup (CCTV) mencetuskan misteri.

Media tempatan melaporkan, rakaman video selama 73 saat yang menjadi tular di media sosial sejak Jumaat itu menunjukkan dua bahagian pintu kaca di balai polis berkenaan terbuka sendiri, sebelum satu daripadanya pecah.

Difahamkan, berdasarkan kepada rakaman CCTV, ia menunjukkan insiden tersebut berlaku kira-kira pukul 4.21 pagi pada Khamis minggu lalu, dengan tiga anggota polis secara kebetulan sedang berada di meja aduan awam.

Ketua Polis Daerah Melaka Tengah, ACP Shaikh Abdul Adzis Shaikh Abdullah, berkata pihaknya belum menerima laporan kejadian tetapi terkejut bagaimana rakaman CCTV berkenaan boleh menjadi tular menerusi media sosial.

“Saya sahkan yang pintu Balai Polis Banda Hilir pecah namun saya belum menerima laporan mengenainya. Kejadian mungkin disebabkan tekanan angin, namun saya masih menanti laporan daripada balai terbabit,” kata beliau.

Dalam laporan tersebut, Shaikh Abdul Adzis menambah, pihaknya akan menjalankan siasatan lanjut tentang bagaimana rakaman CCTV di balai polis itu boleh menjadi tular melalui media sosial. – Mynewshub

0 Response to "[Video] Pintu Kaca Balai Polis Buka Sendiri Cetus Misteri"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2