Bergaduh dengan kawan kat office memang dah selalu kan? Tapi bayangkan ni office sebelah menyebelah bergaduh! Wah! Tapi tak gaduh mulut tau. Gaduh dengan cara paling kreatif dan kelakar. Maklumlah kedua-dua syarikat ni adalah syarikat media dan marketing agency.

Segalanya bermula bila seorang pekerja di Harrison & Star tulis 'Hi' kat cermin pejabat tu. Kemudian, syarikat sebelahnya membalas 'Sup' dan terus berterus mereka balas membalas. Korang tengok la sendiri. Kelakar weh!




Macam-macam diorang ni semua letak kat tingkap pejabat sampai lahhhhhhhh gambar kat drop mic kat bawah ni sebagai tanda 'perang' dah tamat.


Kredit: era

Post a Comment

 
Top