Uqasha Senrose Minta Maaf Pegang Tangan Shah IskandarKUALA LUMPUR – Pelakon Uqasha Senrose memberitahu dia sudah menyampaikan pesanan meminta maaf kepada isteri Shah Iskandar selepas gambar berpegangan tangan dengan aktor itu dalam sebuah majlis tular di media sosial.

Uqasha, 25, berkata, tindakan itu bagi mengelak rasa kurang senang atau salah faham yang boleh menjejaskan hubungan rumah tangga pelakon gandingannya dalam drama Syurgaku Tak Sempurna.

“Saya ada menyampaikan pesanan melalui Shah kepada isterinya bahawa saya meminta maaf dan minta dia jelaskan perkara sebenar pada majlis berkenaan, saya tiada apa-apa hubungan dengan suami dia.

“Saya tidak mahu perkara ini menimbulkan perasaan tidak senang terhadap saya. Shah sudah beritahu isterinya tentang itu dan dia juga faham situasi kami,” ujarnya kepada mStar Online.

FOTO UQASHA DAN SHAH ISKANDAR YANG MENIMBULKAN KONTROVERSI.

Uqasha atau nama sebenarnya Nik Zaris Uqasha Nik Sen mengulas tentang kontroversi foto berpegangan tangan dengan aktor berkenaan di sebuah majlis hiburan hingga mengundang kritikan netizen di media sosial.

Selain itu, tambah Uqasha dia terkilan apabila orang ramai menjadikan perkara itu sebagai satu isu yang besar.

“Saya hairan kerana hanya kami yang dijadikan isu sedangkan ada pasangan lain di situ yang berjalan rapat dan mesra juga.

“Saya dan Shah banyak kali digandingkan bersama, saya juga hormat dia sebagai suami orang. Bila perkara ini berlaku saya jadi segan dengan isteri dia,” ujarnya.

Dalam pada itu, ditanya tentang kritikan yang diterima, Uqasha berkata dia sudah lali dan enggan terlalu mengambil peduli tentang kritikan masyarakat terhadap dirinya. – mStar Online/mynewshub

0 Response to "Uqasha Senrose Minta Maaf Pegang Tangan Shah Iskandar"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2