Wanita Misteri Selamba Separuh Bogel MemanduSEORANG wanita misteri telah mengejutkan pengguna jalan raya apabila dia memandu dalam keadaan separuh bogel sambil menyanyi lagu kegemarannya dan menggoyangkan badan di dalam kereta.

Identiti wanita berkenaan bagaimanapun tidak diketahui. Dia ketika itu sedang memandu di Buenos Aires, Argentina.

Lagu yang dinyanyikannya itu adalah lagu kumpulan yang berasal dari Uruguay dikenali sebagai Marama, yang mengisahkan seorang wanita yang hilang kawalan diri selepas minum minuman keras.

Meskipun aksinya itu menjadi perhatian pemandu kenderaan dan penunggang motorsikal yang melepasi kereta yang dipandunya, wanita itu tidak mempedulikannya.

Sebaliknya dia menikmati lagu berkenaan sambil melambaikan tangan kepada pengguna jalan raya yang melepasi kenderaannya.

Tidak diketahui bagaimana video berkenaan dirakamkan, namun ia menjadi viral selepas muncul dalam laman web berita Argentina.

Ia dipercayai tersebar selepas wanita itu dikatakan berkongsi klip terbabit dengan rakannya menerusi Whatsapp.

Klip video itu bagaimanapun tidak menunjukkan wanita terbabit melanggar sebarang peraturan jalan raya. - MYNEWSHUBLawat: Berhentilah Mengira Rambut Anda Yang Gugur Hari Ini Dan Tumpukan Penuh Perhatian Kepada Pencapaian Kehidupan Saat Yang Paling Berharga! 

0 Response to "Wanita Misteri Selamba Separuh Bogel Memandu"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2