[Video] Cara Wanita Mandikan Bayi Ini Sangat Menakutkan. Tapi Ada Sebab Disebalik TindakannyaTak dinafikan mandikan bayi yang baru lahir bukanlah satu tugas yang mudah dan tidak semua orang tahu cara yang betul untuk memandikan mereka. Anda perlu berhati-hati memegang mereka kerana badannya yang masih lembut dan yang paling penting pastikan mereka tidak cedera.

Memandikan bayi memerlukan kelembutan yang berganda-ganda. Tapi satu video yang kami jumpai ini menunjukkan cara bayi yang agak menakutkan. Cara wanita ini memandikan bayi buat kita takut yang bayi ini akan lemas.

Namun, jururawat bernama Sonia Rochel ini punya cara berlainan dan pastinya ada sebab kukuh mengapa dia menggunakan cara tersebut. Cara ini paling berkesan untuk membuatkan bayi tidak panik dan takut apabila terkena air.

Jika anda perhatikan banyak bayi atau kanak-kanak yang menangis apabila dimandikan atau terkena air. Mungkin ibu bapa di luar sana boleh menggunakan cara ini untuk mandikan bayi anda. - era
Lawat: Adakah Anda Tahu Shell Telah Melancarkan Koleksi Edisi Terhad Heritage Shell Canister? Ketahui Lebih Lanjut Di Sini! 

0 Response to "[Video] Cara Wanita Mandikan Bayi Ini Sangat Menakutkan. Tapi Ada Sebab Disebalik Tindakannya"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2